דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז קינדר בואנו
עוגת בראוניז פשוט מושלמת
  • 1 מחממים את התנור מראש ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית מרובעת בגודל 8x8 ס"מ בנייר אפייה.
  • 2 מניחים את החמאה והשוקולד המריר בקערה, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים את הקערה בצד לצינון.
  • 3 בקערה נפרדת מקציפים את הביצים עם הסוכר למשך כדקה עד לקבלת קצף בצבע בהיר.
  • 4 יוצקים את תערובת השוקולד המומס אל תוך הביצים המוקצפות, מוסיפים את הקמח תופח ומקפלים עד לאיחוד.
  • 5 חותכים את אצבעות הקינדר לקוביות, מוסיפים אל התערובת ומקפלים.
  • 6 יוצקים מחצית מכמות התערובת בתחתית התבנית ומסדרים מעל את הקינדר בואנו.
  • 7 יוצקים מעל את יתרת התערובת ואופים במשך כ- 18-20 דקות עד שהחלק העליון כבר לא מבריק והשוליים מתחילים להיסדק.
  • 8 מניחים את הבראוניז להתקרר לחלוטין למשך כ- 5 שעות או במקרר למשך כשעתיים.
  • 9 ממיסים את השוקולד הלבן, מזלפים מעל הבראוניז, פורסים ונהנים - מתקבל בראוניז קינדר מפנק!
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט בעוד קינדר בואנו מעל הבראוניז.

ציוד נדרש: תבנית מרובעת בגודל 8x8 ס"מ.

זמן ההכנה כוללת את זמן צינון העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 33.6% 7.3% 59.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב