דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הארטיקים (7-8 יחידות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מגנום חלבון בננה
מגנום עשיר בחלבון במיוחד למתאמנים
  • 1 מכניסים את כל מצרכי המגנום לבלנדר מקצועי או למעבד מזון איכותי למשך כ- 2-3 דקות.
  • 2 מעבירים את התערובת אל תבניות ארטיק ומקפיאים למשך כ- 3-4 שעות.
  • 3 ממיסים את המגנום במה שאוהבים (או פשוט משאירים מתענגים עליו כפי שהוא - הוא טעים גם ללא ציפוי כמובן): ממיסים את השוקולד המריר ומצפים את המגנום הקפוא בשוקולד המומס והחם, נותנים לשוקולד לטפטף מספר שניות ומעבירים לכלי עם נייר אפייה להקפאה של כ- 15 דקות.
  • 4 תיהנו חיוך
טיפ למתכון
ניתן להעשיר את המגנום בחלבון נוסף בתוספת אבקת חלבון וניל. מומלץ להתענג על המגנום באותו היום ולא להקפיא יותר מ- 12 שעות (:

ציוד נדרש: בלנדר מקצועי או מעבד מזון איכותי, תבנית ארטיקים.

ניתן להכנה גם בתבנית אינגליש קייק כגלידה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 42.8% 20.1% 35.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.79 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב