דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מגנום חלבון בננה
מגנום חלבון בננה
מגנום עשיר בחלבון במיוחד למתאמנים

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הארטיקים (7-8 יחידות))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מכניסים את כל מצרכי המגנום לבלנדר מקצועי או למעבד מזון איכותי למשך כ- 2-3 דקות.
  • 2 מעבירים את התערובת אל תבניות ארטיק ומקפיאים למשך כ- 3-4 שעות.
  • 3 ממיסים את המגנום במה שאוהבים (או פשוט משאירים מתענגים עליו כפי שהוא - הוא טעים גם ללא ציפוי כמובן): ממיסים את השוקולד המריר ומצפים את המגנום הקפוא בשוקולד המומס והחם, נותנים לשוקולד לטפטף מספר שניות ומעבירים לכלי עם נייר אפייה להקפאה של כ- 15 דקות.
  • 4 תיהנו חיוך
טיפ למתכון
ניתן להעשיר את המגנום בחלבון נוסף בתוספת אבקת חלבון וניל. מומלץ להתענג על המגנום באותו היום ולא להקפיא יותר מ- 12 שעות (:

ציוד נדרש: בלנדר מקצועי או מעבד מזון איכותי, תבנית ארטיקים.

ניתן להכנה גם בתבנית אינגליש קייק כגלידה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות גיא שוקרון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)298219
חלבונים (גרם)10.14 7.46
פחמימות (גרם)1813
מתוכן סוכרים (גרם)5.95 4.38
שומנים (גרם)21.61 15.89
מתוכם שומן רווי (גרם)13.27 9.76
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.040.03
כולסטרול (מ"ג)10.14 7.46
נתרן (מ"ג)3626.47
סיבים תזונתיים (גרם)0.75 0.55
מים (גרם)21.6115.89
ויטמין A (מק"ג)0.870.64
ויטמין B (מ"ג)0.430.32
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.190.14
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.774.24
ויטמין C (מ"ג)2.511.85
ויטמין E (מ"ג)0.030.02
ויטמין K (מק"ג)0.140.11
סידן (מ"ג)64.8747.7
ברזל (מ"ג)0.070.05
מגנזיום (מ"ג)7.795.73
זרחן (מ"ג)6.354.67
אבץ (מ"ג)0.040.03
אשלגן (מ"ג)103.3175.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 42.8% 20.1% 35.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.79 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.