דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 535 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט טבולה
  • 1 לשים את הבורגול (כוס) בקערה ולמלא מים רותחים עד כיסוי.
  • 2 לחכות שהמים יספגו.
  • 3 לחתוך את העגבניות, המלפפונים והבצל לחתיכות קטנות ולהניח בקערה.
  • 4 לקצוץ את הפטרוזיליה דק ולהוסיף גם כן לקערה.
  • 5 להוסיף את הבורגול ולתבל את הסלט.
  • 6 לטעום ולתקן תיבול.
  • 7 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להפחית בכמות השמן ל- 2 כפות, כך הסלט יהיה יותר דיאטטי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.4% 18.9% 9.8% 57.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב