דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 357 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט טבולה
  • 1 לשים את הבורגול בקערה, למלא במים הרותחים עד לכיסוי (לפי הצורך) ולהמתין שהמים יספגו.
  • 2 לחתוך את העגבניות, המלפפונים והבצל לחתיכות קטנות ולהניח בקערה.
  • 3 לקצוץ את הפטרוזיליה דק ולהוסיף גם כן לקערה.
  • 4 להוסיף את הבורגול ולתבל את הסלט. לטעום ולתקן תיבול לפי הטעם.
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להפחית בכמות השמן ל- 2 כפות, כך הסלט יהיה יותר דיאטטי.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.1% 10.5% 10.5% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב