דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 535 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשים את הבורגול (כוס) בקערה ולמלא מים רותחים עד כיסוי.
  • 2 לחכות שהמים יספגו.
  • 3 לחתוך את העגבניות, המלפפונים והבצל לחתיכות קטנות ולהניח בקערה.
  • 4 לקצוץ את הפטרוזיליה דק ולהוסיף גם כן לקערה.
  • 5 להוסיף את הבורגול ולתבל את הסלט.
  • 6 לטעום ולתקן תיבול.
  • 7 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להפחית בכמות השמן ל- 2 כפות, כך הסלט יהיה יותר דיאטטי.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)11722
חלבונים (גרם)2.78 0.52
פחמימות (גרם)173
מתוכן סוכרים (גרם)4.56 0.85
שומנים (גרם)5.37 1
מתוכם שומן רווי (גרם)0.77 0.14
נתרן (מ"ג)607.73113.52
סיבים תזונתיים (גרם)3.8 0.71
מים (גרם)507.994.87
ליקופן (מ"ג)1.480.28
ויטמין A (מק"ג)65.7312.28
ויטמין B (מ"ג)1.670.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.940.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.370.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)42.978.03
ויטמין C (מ"ג)27.085.06
ויטמין E (מ"ג)1.130.21
ויטמין K (מק"ג)168.9931.57
סידן (מ"ג)50.879.5
ברזל (מ"ג)1.350.25
מגנזיום (מ"ג)36.396.8
זרחן (מ"ג)58.0110.84
אבץ (מ"ג)0.610.11
אשלגן (מ"ג)346.1164.65
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.640.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.60.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.710.69
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.630.68

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.4% 18.9% 9.8% 57.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.