דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (3 רולדות (10 עוגיות מכל רולדה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות חמאה ונוטלה מגולגלות
מגולגלות עם שוקולד ואגוזים לסופ"ש
  • 1 מערבלים את הקמח והביצה בקערת המיקסר עם וו גיטרה.
  • 2 מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר תוך כדי ערבול (את המים בהדרגה ולפי הצורך).
  • 3 ממשיכים לערבל עד לקבלת בצק אחיד ומניחים בצד למנוחה קצרה. בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 4 מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים ומרדדים כל חלק בצק.
  • 5 מורחים בממרח נוטלה, מפזרים את אגוזי המלך ומגלגלים (שליש, עוד שליש ועוד שליש).
  • 6 מניחים את הרולדות בתבנית האפייה של התנור ואופים למשך כ- 20-25 דקות (העוגיות צריכות להתייצב ולהשחים מעט (להימנע מאפיית יתר, להיות עם היד על הדופק).
  • 7 מוציאים מהתנור, ממתינים 5-10 דקות לצינון, מפזרים מעל את אבקת הסוכר וחותכים כל רולדה מגולגלת ל- 10 עוגיות חמאה ונוטלה מושלמות!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש כמובן עם תה או קפה בצד. לגרסת פרווה החליפו את החמאה במחמאה ואת הנוטלה בממרח שוקולד פרווה או כל ממרח פרווה אחר.

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 35.4% 8.8% 55.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב