דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 245 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפוחי אדמה מוקרמים בתנור טעימים בטירוף
מתאים לכם לארוחת הערב? (:
  • 1 מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים עד ריכוך במים עם מעט מלח (בינתיים מחממים את התנור מראש לחום של 250 מעלות). לאחר שהמזלג ננעץ בקלות בתפוחי האדמה - מסננים ומוציאים מהסיר, מניחים על נייר אפייה בתבנית, מזלפים את שמן הקנולה, מפזרים את המלח ומערבבים היטב.
  • 2 בקערה מערבבים היטב את שמן הזית ביחד עם הפטרוזיליה והשום. חצי מהכמות מברישים על רבעי תפוחי האדמה בתבנית ואת החצי הנותר משאירים בצד.
  • 3 אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 15 דקות עד להזהבה יפה, מוציאים מהתנור, מפזרים את הגבינה הצהובה המגורדת, מברישים בתערובת שמן הזית שהשארנו בצד ואופים בתנור לעוד כ- 5 דקות. תפוחי אדמה מוקרמים כאלו עדיין לא טעמתם - באחריות!
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 42.3% 10.2% 44.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב