1. להקציף את הביצים השלמות ביחד עם סוכר הוניל עד שהתערובת מתחילה לעלות ואז להוסיף לאט לאט את הסוכר, להמשיך להקציף עד שהקצף תפוח ואוורירי.
2. להוסיף בתנועות עטיפה את השמן, הקמח ואבקת האפיה.
3. לשמן 2 תבניות אינגליש קייק ולשפוך לתוכן מחצית מן התערובת.
4. למחצית שנותרה להוסיף את הקקאו ולערבב.
5. להוסיף בזהירות מעל המחצית הבהירה את התערובת עם הקקאו.
6. בעזרת מזלג לערבב בעדינות את התערובת עד שהקקאו והתערובת הלבנה ישתלבו אחד בשני.
7. לאפות בחום של 180 מעלות 30-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
8. בתיאבון