גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
יש הרבה גרסאות להכנת צ`ימיצ`ורי ביתי, והאמת שהכל הולך! רוטב צ`ימיצ`ורי יכול לשמש כממרח לסנדוויצ`ים וטוסטים שונים וגם כמרינדה/משרה לבשר, לעוף, לדגים וגם לירקות. רוטב צ`ימיצ`ורי מגיע אלינו מהמטבח הארגנטינאי ומקורו כמרינדה לבשר האסאדו, לסטייקים ונתחי בשר ולנקניקיות הצ`וריסו. בואו ללמוד איך להכין רוטב צ`ימיצ`ורי מושלם בקלי קלות ובמהירות - אנחנו בטוחים שתאמצו אותו ושתמיד תרצו שיהיה לכם צ`ימיצ`ורי במקרר בבית, 29 קלוריות למנה, 221 קלוריות ל-100 גרם
רוחלה, בלוגרית אוכל, 12.03.2022
40 מנות/יחידות, 13 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (מס` המנות מוערך))
ציוד נדרש: מעבד מזון איכותי.
שימו לב: מעבד המזון חוסך לנו זמן עבודה מן הסתם, אך במידה ויש לכם זמן ואתם רוצים להשקיע בצ`ימיצ`ורי שלכם - אין ספק שכדאי לקצוץ את העשבים והירקות באופן ידני עם סכין שף חדה, וכך לשלוט ברמת החיתוך הגסה שאתם רוצים לקבל. היחס בין המרכיבים עשוי להשתנות - אתם צריכים להרגיש זאת בעת ההכנה ולהכין לפי טעמכם. ניתן לעשות שימוש בחומץ בן יין אדום או חומץ תפוחים (אם השתמשתם בחומץ תפוחים אז 2-4 כפות), אך עדיף חומץ בן יין לבן. אפשר גם לשלב מיץ לימון או חומץ רגיל אבל פחות מומלץ. אם אוהבים חמוץ יותר ניתן להוסיף עוד חומץ בן יין, ואם חמוץ מדי ניתן להוסיף מעט יותר סוכר. כל אחד מכין אחרת, יש המון גרסאות. אפשר לשלב גם כוסברה ולהפחית מעט באופן יחסי בכמות הפטרוזיליה או להוסיף מעבר. הולך עם בשר, דגים, כריכים, סטייק פורטבלו ועוד. יכול להישמר כשבוע במקרר. ניתן להקפאה.