מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת טעימה של שומר בתנור
- 1 פורסים את השומר לאורך לחתיכות בעובי של 1.5-2 ס"מ.
- 2 מסדרים את כל חתיכות השומר בתבנית האפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה.
- 3 מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית עם התבלינים, ומשמנים את השומר בתבנית בנדיבות (ניתן להיעזר עם מברשת אפייה כמובן).
- 4 צולים את השומר בתנור שחומם מראש לחום גבוה (220 מעלות לפחות) עד לריכוך והשחמה (תלוי בסוג התנור). מתקבל שומר צלוי בתנור שמהווה תוספת טעימה ובריאה לארוחה!
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד לימון.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.6% |
37.6% |
6.7% |
39.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב