דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (לחלק לפרוסות שוות - 12 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את כל היבשים, להוסיף 2 ביצים וחלב.
  • 2 להכניס לתוך תבנית לחם, שרוססה בתרסיס שמן ורופדה בנייר פרגמנט. 3. להשאיר בחוץ במקום חמים (ליד התנור שבו נאפה משהו אחר או ליד הגז) למשך כשעה.
  • 4 לאחר מכן לאפות ב- 180 מעלות במשך 45-50 דקות.
  • 5 ניתן להוסיף אגוזים, זיתים - כל אחד לפי העדפותיו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 8.7% 20.3% 71%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב