דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (לחלק לפרוסות שוות - 12 פרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את כל היבשים, להוסיף 2 ביצים וחלב.
  • 2 להכניס לתוך תבנית לחם, שרוססה בתרסיס שמן ורופדה בנייר פרגמנט. 3. להשאיר בחוץ במקום חמים (ליד התנור שבו נאפה משהו אחר או ליד הגז) למשך כשעה.
  • 4 לאחר מכן לאפות ב- 180 מעלות במשך 45-50 דקות.
  • 5 ניתן להוסיף אגוזים, זיתים - כל אחד לפי העדפותיו.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)88164
חלבונים (גרם)4.05 7.51
פחמימות (גרם)1426
מתוכן סוכרים (גרם)0.09 0.16
שומנים (גרם)1.72 3.2
מתוכם שומן רווי (גרם)0.51 0.94
כולסטרול (מ"ג)48.69 90.31
נתרן (מ"ג)160.07296.88
מים (גרם)8.615.94
ויטמין A (מק"ג)15.8729.43
ויטמין B (מ"ג)0.260.47
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.339.88
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.27
ויטמין D (מק"ג)0.10.18
ויטמין E (מ"ג)0.110.2
ויטמין K (מק"ג)0.030.06
סידן (מ"ג)31.0157.51
ברזל (מ"ג)0.210.39
מגנזיום (מ"ג)1.362.52
זרחן (מ"ג)21.6540.15
אבץ (מ"ג)0.120.23
אשלגן (מ"ג)15.1928.17
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.430.8
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.73

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 8.7% 20.3% 71%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.