דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חלה מקמח מלא
חלה מקמח מלא
חלה מקמח מלא
חלה בריאה יותר לשבת

מצרכים למתכון

60 מנות/יחידות, 37 גרם למנה\יחידה (כ- 60 פרוסות מ- 4 חלות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחברים למיקסר את וו הלישה.
  • 2 מפוררים לקערת המיקסר את השמרים. מוסיפים את הסוכר והמים ומערבבים.
  • 3 מוסיפים קמחים ומשפר אפייה, ולשים את הבצק במשך דקה בדיוק. בינתיים, בקערה נפרדת טורפים היטב ביצה אחת.
  • 4 מוסיפים את הביצה למיקסר. מוסיפים שמן. לשים את הבצק 9 דקות.
  • 5 מוסיפים מלח ולשים עוד דקה.
  • 6 מעבירים את הבצק לקערה גדולה מאוד ומקומחת, ומכסים בעזרת ניילון נצמד את הקערה. מתפיחים את הבצק בטמפרטורת החדר, עד שהבצק מכפיל את נפחו (כ- 30-45 דקות בקיץ, 45-60 דקות בחורף).
  • 7 מחממים תנור ל- 180 מעלות. מחלקים את הבצק ל- 8 גלילים ויוצרים מכל זוג גלילים בורג. מניחים כל בורג בתבנית אינגליש קייק ומתפיחים שוב עד להכפלת הנפח.
  • 8 מברישים כל חלה במעט ביצה טרופה ומפזרים מעל כל חלה מעט שומשום.
  • 9 אופים כ- 25-30 דקות עד להזהבה עמוקה (להיזהר לא לאפות יותר מדי!).
  • 10 בתיאבון חיוך
- פרסומת -

המתכון באדיבות עידן גבאי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)78212
חלבונים (גרם)2.19 5.98
פחמימות (גרם)1438
מתוכן סוכרים (גרם)1.5 4.09
שומנים (גרם)1.92 5.24
מתוכם שומן רווי (גרם)0.28 0.75
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)8.43 23.03
נתרן (מ"ג)62.39170.38
סיבים תזונתיים (גרם)1.08 2.95
מים (גרם)15.0341.06
ויטמין A (מק"ג)3.639.9
ויטמין B (מ"ג)52.940.15
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.09
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.072.91
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.06
ויטמין D (מק"ג)0.050.13
ויטמין E (מ"ג)0.020.06
ויטמין K (מק"ג)0.010.02
סידן (מ"ג)7.5120.51
ברזל (מ"ג)0.040.11
מגנזיום (מ"ג)0.411.11
זרחן (מ"ג)4.4912.26
אבץ (מ"ג)0.030.08
אשלגן (מ"ג)5.9716.3
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.23
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.21

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 10% 11.4% 73%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
פיצה בטטה

פיצה בטטה

פלפלים ממולאים בקינואה

פלפלים ממולאים בקינואה

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

סלט אטריות שעועית ופפאיה

סלט אטריות שעועית ופפאיה

עוגת בננה ושוקולד צ'יפס טבעונית מקמח כוסמין

עוגת בננה ושוקולד צ'יפס טבעונית מקמח כוסמין

סלט אטריות זכוכית ויאטנמי

סלט אטריות זכוכית ויאטנמי

גזר: 7 עובדות שאתם חייבים להכיר

גזר: 7 עובדות שאתם חייבים להכיר

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪