דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבלים את כל החומרים עם כף אחת של שמן (את הכף השנייה שומרים לטיגון).
  • 2 בהדרגה, מוסיפים מים עד לקבלת מרקם בסמיכות של דייסה.
  • 3 בתוך מחבת אל דבק שמים טבעת בקוטר 10-15 ס"מ, טובלים מברשת סיליקון בתוך השמן, מנערים, ומורחים את דפנות הטבעת ואת המחבת בתוך העיגול.
  • 4 מחממים מעט ושופכים מעט מהבלילה, בעובי של 1/2 ס"מ.
  • 5 מחממים עד שיופיעו בועות על הפנקייק.
  • 6 מוציאים בעדינות את הטבעת והופכים את העוגית.
  • 7 מבשלים עוד דקה ומוציאים.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.6% 12.4% 15.8% 60.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב