דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי ליים ללא אפייה
פאי ליים שאתם חייבים לנסות!
  • 1 הכנת בסיס הפאי: לטחון את הפתיבר במעבד מזון איכותי עד לקבלת פירורים מאוד קטנים. להוסיף את החמאה המומסת והסוכר, ולהדק לתחתית תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. להניח את התבנית במקרר למשך כ- 20 דקות.
  • 2 הכנת בלילת הפאי: להקציף בעזרת מיקסר ידני את גבינת השמנת, להוסיף את החלב המרוכז, גרידת ומיץ הליים, ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה. להקציף בקערה נוספת את השמנת המתוקה ביחד עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת. לקפל בעדינות את שתי התערובות ולמזוג אל תבנית הפאי על בסיס הפאי.
  • 3 להניח את הפאי במקרר להתייצבות של כ- 5 שעות לפחות. לפני ההגשה לקשט עם קצפת ופרוסות ליים. מתקבל פאי ליים שאתם הולכים להתמכר אליו!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון, מיקסר ידני ותבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את הקצפת לעיטור הפאי. שיטת ההכנה כוללת טחינה, הקצפה וקירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 34.7% 5.1% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב