דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פאי ליים ללא אפייה
פאי ליים ללא אפייה
פאי ליים ללא אפייה
פאי ליים שאתם חייבים לנסות!

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 הכנת בסיס הפאי: לטחון את הפתיבר במעבד מזון איכותי עד לקבלת פירורים מאוד קטנים. להוסיף את החמאה המומסת והסוכר, ולהדק לתחתית תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. להניח את התבנית במקרר למשך כ- 20 דקות.
  • 2 הכנת בלילת הפאי: להקציף בעזרת מיקסר ידני את גבינת השמנת, להוסיף את החלב המרוכז, גרידת ומיץ הליים, ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה. להקציף בקערה נוספת את השמנת המתוקה ביחד עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת. לקפל בעדינות את שתי התערובות ולמזוג אל תבנית הפאי על בסיס הפאי.
  • 3 להניח את הפאי במקרר להתייצבות של כ- 5 שעות לפחות. לפני ההגשה לקשט עם קצפת ופרוסות ליים. מתקבל פאי ליים שאתם הולכים להתמכר אליו!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון, מיקסר ידני ותבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את הקצפת לעיטור הפאי. שיטת ההכנה כוללת טחינה, הקצפה וקירור.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של אור!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)406357
חלבונים (גרם)3.62 3.18
פחמימות (גרם)4338
מתוכן סוכרים (גרם)25.59 22.48
שומנים (גרם)24.69 21.69
מתוכם שומן רווי (גרם)13.63 11.97
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.550.49
כולסטרול (מ"ג)65.63 57.66
נתרן (מ"ג)207.44182.24
סיבים תזונתיים (גרם)0.08 0.07
מים (גרם)6.415.63
ויטמין A (מק"ג)0.150.13
ויטמין B (מק"ג)29.6126.01
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.730.64
ויטמין C (מ"ג)2.632.31
ויטמין E (מ"ג)0.020.01
ויטמין K (מק"ג)0.040.03
סידן (מ"ג)19.4617.1
ברזל (מ"ג)0.010.01
מגנזיום (מ"ג)0.60.53
זרחן (מ"ג)0.980.86
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)8.647.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 34.7% 5.1% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.53 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.