גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | עוגות | » | פאי ליים ללא אפייה |
12 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: מעבד מזון, מיקסר ידני ותבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
הערך התזונתי לא כולל את הקצפת לעיטור הפאי. שיטת ההכנה כוללת טחינה, הקצפה וקירור.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 406 | 357 |
חלבונים (גרם) | 3.62 | 3.18 |
פחמימות (גרם) | 43 | 38 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 25.59 | 22.48 |
שומנים (גרם) | 24.69 | 21.69 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 13.63 | 11.97 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.55 | 0.49 |
כולסטרול (מ"ג) | 65.63 | 57.66 |
נתרן (מ"ג) | 207.44 | 182.24 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.08 | 0.07 |
מים (גרם) | 6.41 | 5.63 |
ויטמין A (מק"ג) | 0.15 | 0.13 |
ויטמין B (מק"ג) | 29.61 | 26.01 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0 | 0 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 0.73 | 0.64 |
ויטמין C (מ"ג) | 2.63 | 2.31 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.04 | 0.03 |
סידן (מ"ג) | 19.46 | 17.1 |
ברזל (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
מגנזיום (מ"ג) | 0.6 | 0.53 |
זרחן (מ"ג) | 0.98 | 0.86 |
אבץ (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
אשלגן (מ"ג) | 8.64 | 7.59 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0 | 0 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0 | 0 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0 | 0 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם