דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

206 גרם לכל המתכון

  • תפוח אדמה - יחידה קטנה (82 גרם)
    מגורר בפומפייה (על קליפתו)
  • דלעת - 60 גרם
    מגוררת בפומפייה (חצי כוס)
  • קמח תירס צהוב - 2 כפות שטוחות - סה"כ (24 גרם)
  • מלח - כפית שטוחה
  • כורכום - 1/4 כפית שטוחה
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    כתית מעולה - לטיגון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוח אדמה ודלעת
ארוחת ערב טבעונית קלה וטעימה
  • 1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט השמן לטיגון.
  • 2 מחממים את השמן במחבת, יוצרים לביבות מהבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה.
  • 3 מגישים מיד ואוכלים חם!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: לאכול לצד קוביות בולגרית טבעונית וקוביות אבוקדו טרי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 37.9% 5.1% 52.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.71 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב