מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 513 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל טבעוני מושלם
- 1 משרים את העדשים החומות בקערת מים למשך לילה שלם, מסננים ושוטפים.
- 2 קוצצים את הפטריות, חותכים לקוביות קטנות את תפוח האדמה, הקישוא, הפלפל האדום והגזר, וקוצצים את הפטרוזיליה והסלרי.
- 3 מחממים את שמן הזית במחבת רחבה, מעבירים אליה את הירקות והעדשים, מכסים במים רותחים ומביאים לרתיחה.
- 4 מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים, מערבבים ומביאים שוב לרתיחה.
- 5 מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהכל רך (כ- 20 דקות). מכבים את האש, משאירים מכוסה לעוד 5 דקות ומגישים חם תבשיל עדשים וירקות מושלם!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מחבת רחבה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם השריה וטיגון. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית העדשים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
21.4% |
10.3% |
17.6% |
50.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב