גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | תבשיל עדשים וירקות |
2 מנות/יחידות, 513 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: מחבת רחבה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם השריה וטיגון. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית העדשים.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 557 | 109 |
חלבונים (גרם) | 27.64 | 5.39 |
פחמימות (גרם) | 80 | 16 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 11.78 | 2.3 |
שומנים (גרם) | 16.15 | 3.15 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.47 | 0.48 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.08 | 0.01 |
נתרן (מ"ג) | 739.28 | 144.11 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 33.6 | 6.55 |
מים (גרם) | 380.99 | 74.27 |
ויטמין A (מק"ג) | 435.73 | 84.94 |
ויטמין B (מ"ג) | 16.81 | 3.28 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 1 | 0.2 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.62 | 0.12 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 8.99 | 1.75 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 4.7 | 0.92 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.01 | 0.2 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 489.74 | 95.47 |
ויטמין C (מ"ג) | 128.32 | 25.01 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.55 | 0.11 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.17 | 0.42 |
ויטמין K (מק"ג) | 149.56 | 29.15 |
סידן (מ"ג) | 135.35 | 26.38 |
ברזל (מ"ג) | 10.41 | 2.03 |
מגנזיום (מ"ג) | 178.74 | 34.84 |
זרחן (מ"ג) | 584.21 | 113.88 |
אבץ (מ"ג) | 5.97 | 1.16 |
אשלגן (מ"ג) | 1,927 | 375.69 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.02 | 0.2 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.23 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.78 | 0.15 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.31 | 0.06 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.29 | 0.06 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם