דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט בצל בסומק
  • 1 לפרוס את הבצל לטבעות ולהניח בקערה.
  • 2 להוסיף את התבלינים, לערבב, לטעום ולתקן תיבול.
  • 3 להניח לספיגת טעמים במקרר כשעה ולהגיש.
  • 4 בתיאבון !
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן למצוא גרסא דומה עם לימון וללא שמן עם פחות קלוריות - "סלט בצל כבוש עם סומק" של רוחלה.

בהתאם למספר הסועדים להגדיל את הכמויות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.6% 32.1% 6.2% 52.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב