דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפרוס את הבצל לטבעות ולהניח בקערה.
  • 2 להוסיף את התבלינים, לערבב, לטעום ולתקן תיבול.
  • 3 להניח לספיגת טעמים במקרר כשעה ולהגיש.
  • 4 בתיאבון !
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן למצוא גרסא דומה עם לימון וללא שמן עם פחות קלוריות - "סלט בצל כבוש עם סומק" של רוחלה.

בהתאם למספר הסועדים להגדיל את הכמויות.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)7486
חלבונים (גרם)0.9 1.04
פחמימות (גרם)89
מתוכן סוכרים (גרם)3.41 3.96
שומנים (גרם)4.68 5.43
מתוכם שומן רווי (גרם)0.74 0.85
נתרן (מ"ג)197.07228.48
סיבים תזונתיים (גרם)1.4 1.63
מים (גרם)71.7483.18
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020.02
ויטמין B (מ"ג)0.370.42
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.090.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.10.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)15.3117.75
ויטמין C (מ"ג)5.986.94
ויטמין E (מ"ג)0.020.02
ויטמין K (מק"ג)0.530.61
סידן (מ"ג)19.1822.24
ברזל (מ"ג)0.210.24
מגנזיום (מ"ג)8.39.62
זרחן (מ"ג)23.5627.32
אבץ (מ"ג)0.140.16
אשלגן (מ"ג)119.14138.14
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.6% 32.1% 6.2% 52.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.66 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.