דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 350 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • פילה הייק - 4 פילה - סה"כ (580 גרם)
    חתוכים לרצועות קטנות
  • בירה - כוס (240 מ"ל)
    לבנה
  • קמח לבן - 2 כוסות - סה"כ (310 גרם)
  • ביצה - 3 Large
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    לטיגון (ראו מידע נוסף)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה הייק מטוגן בבירה
פתיח מושלם לארוחת דגים מפנקת
  • 1 מערבבים את הבירה, הקמח, הביצים והמלח עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 2 משרים את רצועות הדג בבלילה, ובינתיים מחממים שמן חצי עמוק במחבת.
  • 3 מטגנים את רצועות פילה ההייק בשמן עד להשחמה משני הצדדים ומגישים חם לצד בירה קרה!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגשה לצד ספייסי מיונז.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת לאחר הטיגון. יש לטגן בכמות שמן לטיגון חצי עמוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 18% 32.6% 49.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב