מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 318 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפיתות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אתם חייבים לאמץ את הפיתות האלה
- 1 לערבב במיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים והסוכר, להוסיף את המים והחלב, ללוש על מהירות נמוכה עד שנוצר בצק. להוסיף את שמן הזית והמלח, ולהמשיך לערבל עוד כמה דקות (הבצק צריך להיות רך ונעים, לא דביק ולא קשה).
- 2 להוסיף לבצק בקערת המיקסר את כל הירקות והירק, ללוש עוד כ- 2 דקות ולעצור.
- 3 לשמן מעל את הבצק ולהתפיח כ- 40 דקות. לחלק את הבצק לכדורים, לרדד מעט לצורה של פיתה (לא דקה), להניח במחבת חם, לטגן עד להזהבה ולהפוך לצד השני עד להזהבה גם כן. כל פיתת ירק שמוכנה למרוח אותה במעט שמן זית ולהניח אחת על השנייה בערימה.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.1% |
14% |
11.3% |
73.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב