דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד וגבינת שמנת
  • 1 להמיס את השוקולד עם החמאה הרכה (100 גרם) בסיר על אש נמוכה ולקרר.
  • 2 להקציף 4 ביצים עם סוכר לבן (חצי כוס) למשך מספר דקות לתערובת סמיכה.
  • 3 מוסיפים 3/4 כוס סוכר חום כהה וקמח תופח (1.25 כוסות) ומערבבים. מוסיפים את תערובת השוקולד המקוררת ומערבבים שנית.
  • 4 ממלאים כוס בתערובת ומניחים בצד. את יתרת התערובת משטחים על תבנית אפייה משומנת.
  • 5 לחמם תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
  • 6 להקציף חמאה רכה (50 גרם), גבינה (עדיף גבינת פילדלפיה), סוכר (1/3 כוס) ותמצית שקדים (או תמצית רום). להוסיף את הקמח התופח (1/4 כוס) ו- 2 הביצים הנותרות ולערבל שנית.
  • 7 למרוח את תערובת הגבינה על תערובת השוקולד. שופכים את כוס תערובת השוקולד שהשארנו בצד במרווחים שונים על תערובת הגבינה, ובעזרת סכין או מזלג מערבבים את תערובת השוקולד בתערובת הגבינה ויוצרים דוגמת שיש.
  • 8 אופים בחלק התחתון של התנור כ- 55-60 דקות ועד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 28% 10.2% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב