דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, לא כשרכשרות
סלט אצות ווקאמה
סלט אסיאתי מעניין וטעים
  • 1 להשרות את אצות הווקאמה במים למשך כ- 5 דקות ולסחוט היטב.
  • 2 לחלוט את אטריות השעועית במים רותחים לפי הוראות ההכנה (הכמות שצריכה להיות היא כוס אחת של אטריות שעועית מוכנות וחלוטות). אני ממליצה לגזור את אטריות השעועית לאחר החליטה.
  • 3 לפרוס את המלפפון הירוק לעיגולים.
  • 4 לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב.
  • 5 לסדר את אצות הווקאמה בצלחת, מעל את אטריות השעועית החלוטות ופרוסות המלפפון הירוק, למזוג את הרוטב ולפזר מלמעלה את המלח, הטוגראשי והשומשום הקלוי (לקלות שומשום רגיל על מחבת יבשה עד להזהבה קלה). מתקבל סלט אצות מושלם שאתם חייבים לנסות!
  • 6 תיהנו ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.4% 9.2% 12.4% 61%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב