דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שיש קטוגנית דלת פחמימה
גם קטוגניים יכולים ליהנות מעוגת שיש מושלמת
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 2 מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עם האריתרטול והמלח. מקציפים את החלמונים בנפרד עם הפודינג במהירות גבוהה עד שמתקבלת מסה תפוחה.
  • 3 מוסיפים לחלמונים את תמצית הוניל, שמן הזית וקמח השקדים, ומערבבים לאיחוד.
  • 4 מקפלים פנימה את החלבונים המוקצפים בתנועות עדינות לשמירת האווריריות.
  • 5 ממיסים את השוקולד במיקרוגל יחד עם השמנת המתוקה בפולסים של 30 שניות ומערבבים היטב.
  • 6 מעבירים לתבנית משומנת בחמאה את מסת העוגה ומזלפים את רוטב השוקולד. באמצעות סכין מטמיעים בתנועות שמיניות את השוקולד כך שתיווצר דוגמת שיש.
  • 7 אופים במשך כ- 35-40 דקות בתנור החם. אפשר לנעוץ קיסם ולוודא שמוכן.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 48.2% 16.4% 35.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.93 (0.93 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב