דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת שיש קטוגנית דלת פחמימה
עוגת שיש קטוגנית דלת פחמימה
עוגת שיש קטוגנית דלת פחמימה
גם קטוגניים יכולים ליהנות מעוגת שיש מושלמת

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 2 מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עם האריתרטול והמלח. מקציפים את החלמונים בנפרד עם הפודינג במהירות גבוהה עד שמתקבלת מסה תפוחה.
  • 3 מוסיפים לחלמונים את תמצית הוניל, שמן הזית וקמח השקדים, ומערבבים לאיחוד.
  • 4 מקפלים פנימה את החלבונים המוקצפים בתנועות עדינות לשמירת האווריריות.
  • 5 ממיסים את השוקולד במיקרוגל יחד עם השמנת המתוקה בפולסים של 30 שניות ומערבבים היטב.
  • 6 מעבירים לתבנית משומנת בחמאה את מסת העוגה ומזלפים את רוטב השוקולד. באמצעות סכין מטמיעים בתנועות שמיניות את השוקולד כך שתיווצר דוגמת שיש.
  • 7 אופים במשך כ- 35-40 דקות בתנור החם. אפשר לנעוץ קיסם ולוודא שמוכן.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות טל מאירי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)167329
חלבונים (גרם)4.83 9.54
פחמימות (גרם)1021
מתוכן סוכרים (גרם)0.22 0.44
שומנים (גרם)14.19 28.03
מתוכם שומן רווי (גרם)3.78 7.46
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.080.15
כולסטרול (מ"ג)85.63 169.15
נתרן (מ"ג)88.04173.91
מים (גרם)16.5132.61
ויטמין A (מק"ג)3467.16
ויטמין B (מ"ג)0.50.98
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.19
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.330.64
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.9919.73
ויטמין B12 (מק"ג)0.190.37
ויטמין D (מק"ג)0.440.86
ויטמין E (מ"ג)0.220.44
ויטמין K (מק"ג)0.060.13
סידן (מ"ג)1223.7
ברזל (מ"ג)0.370.74
מגנזיום (מ"ג)2.635.19
זרחן (מ"ג)42.1183.19
אבץ (מ"ג)0.270.54
אשלגן (מ"ג)30.2659.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.410.8
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.330.65
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.781.54
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.721.43

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 48.2% 16.4% 35.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.93 (0.93 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.