דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (לביבות בינוניות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות בטטה קלות להכנה
רק 66 קלוריות ליחידה!
  • 1 לקלף את הבטטות ולרכך במיקרוגל או בסיר עם מים. לקרר כ- 10 דקות, להעביר לקערה ולמעוך אותה חלקית (אם תרצו ללא חתיכות בטטה מעכו לגמרי).
  • 2 להוסיף לקערה את שאר המרכיבים ולערבב היטב עד לקבלת "בצק" אחיד (זה בסדר אם דביק, רק שלא יהיה דביק מאוד. במקרה כזה להוסיף מעט קמח).
  • 3 ליצור לביבות מהתערובת ולהניח אותן על נייר אפייה משומן בתבנית.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה (מומלץ להפוך את הלביבות לאחר רבע שעה של אפייה). מתקבלות לביבות בטטה קלות להכנה וטעימות להפליא עם מעט קלוריות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הלביבות האלה קלות, מהירות וטעימות כתוספת פחמימתית לארוחת הבוקר או לארוחת הערב. מומלץ להגיש בשילוב גבינת לאבנה ובצל ירוק או עירית!

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 1.2% 8.5% 82.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב