דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רק 66 קלוריות ליחידה!

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (לביבות בינוניות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את הבטטות ולרכך במיקרוגל או בסיר עם מים. לקרר כ- 10 דקות, להעביר לקערה ולמעוך אותה חלקית (אם תרצו ללא חתיכות בטטה מעכו לגמרי).
  • 2 להוסיף לקערה את שאר המרכיבים ולערבב היטב עד לקבלת "בצק" אחיד (זה בסדר אם דביק, רק שלא יהיה דביק מאוד. במקרה כזה להוסיף מעט קמח).
  • 3 ליצור לביבות מהתערובת ולהניח אותן על נייר אפייה משומן בתבנית.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה (מומלץ להפוך את הלביבות לאחר רבע שעה של אפייה). מתקבלות לביבות בטטה קלות להכנה וטעימות להפליא עם מעט קלוריות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הלביבות האלה קלות, מהירות וטעימות כתוספת פחמימתית לארוחת הבוקר או לארוחת הערב. מומלץ להגיש בשילוב גבינת לאבנה ובצל ירוק או עירית!

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דר!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)66104
חלבונים (גרם)1.53 2.4
פחמימות (גרם)1523
מתוכן סוכרים (גרם)3.28 5.15
שומנים (גרם)0.22 0.35
מתוכם שומן רווי (גרם)0.03 0.04
נתרן (מ"ג)330.83519.13
סיבים תזונתיים (גרם)1.36 2.13
מים (גרם)45.0870.74
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)393.52617.5
ויטמין B (מ"ג)0.731.14
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.280.44
ויטמין B5 (מ"ג)0.30.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.886.09
ויטמין C (מ"ג)6.7210.54
ויטמין E (מ"ג)0.470.74
ויטמין K (מק"ג)1.231.93
סידן (מ"ג)15.424.16
ברזל (מ"ג)0.40.63
מגנזיום (מ"ג)9.8615.47
זרחן (מ"ג)18.2128.57
אבץ (מ"ג)0.110.18
אשלגן (מ"ג)125.74197.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 1.2% 8.5% 82.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.