דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות בטטה, תפוח עץ ואגס
לביבות בטטה, תפוח עץ ואגס
לביבות בטטה, תפוח עץ ואגס
לביבות נהדרת לחנוכה

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (24-25 לביבות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מקלפים את הבטטות, תפוחי העץ והאגסים. מגרדים גס.
  • 2 מוסיפים לקערה את שאר המצרכים (חוץ מהשמן לטיגון).
  • 3 מחממים את השמן במחבת (לא ישר את כל הכמות אלא בהדרגה).
  • 4 יוצרים לביבות בעזרת כף מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
  • 5 מניחים בצלחת על נייר סופג.
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך
- פרסומת -

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)86111
חלבונים (גרם)1.96 2.53
פחמימות (גרם)1520
מתוכן סוכרים (גרם)8.48 10.95
שומנים (גרם)2.17 2.8
מתוכם שומן רווי (גרם)0.38 0.49
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)34.52 44.56
נתרן (מ"ג)21.2627.44
סיבים תזונתיים (גרם)1.64 2.12
מים (גרם)57.1173.72
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)212.49274.25
ויטמין B (מ"ג)0.660.85
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.190.25
ויטמין B5 (מ"ג)0.310.4
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.159.23
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.11
ויטמין C (מ"ג)3.885
ויטמין D (מק"ג)0.190.25
ויטמין E (מ"ג)0.360.47
ויטמין K (מק"ג)1.381.79
סידן (מ"ג)18.3523.68
ברזל (מ"ג)0.440.57
מגנזיום (מ"ג)7.669.88
זרחן (מ"ג)29.8738.55
אבץ (מ"ג)0.20.25
אשלגן (מ"ג)111.17143.48
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.350.45
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.320.42

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 10.3% 9.3% 72.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.