דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (24-25 לביבות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות בטטה, תפוח עץ ואגס
לביבות נהדרת לחנוכה
  • 1 מקלפים את הבטטות, תפוחי העץ והאגסים, ומגרדים גס.
  • 2 מוסיפים לקערה את שאר מצרכי הלביבות ומערבבים היטב.
  • 3 מחממים את השמן במחבת (לא ישר את כל הכמות אלא בהדרגה).
  • 4 יוצרים לביבות בעזרת כף מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה. מניחים בצלחת על נייר סופג. מתקבלות לביבות טעימות במיוחד לילדים.
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 10.3% 9.3% 72.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב