דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (כ- 20 לביבות בטטה וגבינה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 קולפים את הבטטות ותפוח האדמה וחותכים לקוביות קטנות.
  • 2 מחממים במיקרוגל (בכלי אטום על עוצמה מרבית ל- 10 דקות) או בתנור (עטופים בנייר כסף לכחצי שעה) עד לריכוך כמעט מלא.
  • 3 מוציאים ומועכים (בעזרת מועך תפוח אדמה) לפירה גס.
  • 4 מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות. את הבצל מטגנים בשמן עד להזהבה קלה. מערבבים את כל המצרכים היטב.
  • 5 בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים בכל פעם כף מהתערובת, עם רווחים בין לביבה ללביבה. אופים כ- 20 דקות.
  • 6 מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים מעט ומפרידים בזהירות את לביבות הבטטה מהתבנית. מגישים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר כ- 5 דקות לפני סוף האפייה כפית פרמז`ן מגוררת על כל לביבה. ניתן לגוון עם הגבינות לפי הטעם. אם רוצים להפוף ליותר דיאטטי אפשר לוותר על הגבינות או להחליף בגבינות דלות שומן.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)7688
חלבונים (גרם)2.47 2.88
פחמימות (גרם)1416
מתוכן סוכרים (גרם)3.89 4.53
שומנים (גרם)1.23 1.43
מתוכם שומן רווי (גרם)0.39 0.45
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)25.95 30.21
נתרן (מ"ג)211.7246.45
סיבים תזונתיים (גרם)1.73 2.01
מים (גרם)65.2575.96
ויטמין A (מק"ג)482.04561.16
ויטמין B (מ"ג)1.231.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.460.54
ויטמין B5 (מ"ג)0.510.59
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.2310.75
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.07
ויטמין C (מ"ג)9.711.29
ויטמין D (מק"ג)0.140.17
ויטמין E (מ"ג)0.640.75
ויטמין K (מק"ג)9.5311.09
סידן (מ"ג)31.536.67
ברזל (מ"ג)0.630.73
מגנזיום (מ"ג)14.8417.27
זרחן (מ"ג)39.2445.68
אבץ (מ"ג)0.250.29
אשלגן (מ"ג)192.68224.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.180.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.150.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.250.29
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.240.27

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 6.3% 12.7% 72.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מעדן לאוהבי הבטטה
- פרסומת -
כרוב ממולא באורז וירקות

כרוב ממולא באורז וירקות

קובה בורגול

קובה בורגול

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

סינטה נודלס

סינטה נודלס

שניצלוני חומוס טבעוניים ללא גלוטן

שניצלוני חומוס טבעוניים ללא גלוטן

טופו מוקפץ עם ערמונים וירקות בתנור

טופו מוקפץ עם ערמונים וירקות בתנור

איך מכינים אורז: המדריך השלם להכנת אורז

איך מכינים אורז: המדריך השלם להכנת אורז

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪