דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תבשיל טופו טעים ומזין

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 220 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 במחבת יבשה מטגנים את הבצל תוך כדי ערבוב מתמיד עד להשחמה.
  • 2 מוסיפים את קוביות הטופו וממשיכים לערבב.
  • 3 מוסיפים את שמן הקוקוס, שעועית המש, עלי הבייבי תרד והתבלינים היבשים.
  • 4 ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב למשך 5 דקות נוספות.
  • 5 טועמים ומתקנים תיבול.
  • 6 מגישים על מצע של טחינה גולמית איכותית.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אורית חן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)437199
חלבונים (גרם)30.02 13.65
פחמימות (גרם)5525
מתוכן סוכרים (גרם)7.91 3.59
שומנים (גרם)11.99 5.45
מתוכם שומן רווי (גרם)5.58 2.54
נתרן (מ"ג)227.74103.52
סיבים תזונתיים (גרם)13.17 5.98
מים (גרם)61.7228.05
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)4.542.06
ויטמין B (מ"ג)4.832.19
ויטמין B1 (מ"ג)0.490.22
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.09
ויטמין B3 (מ"ג)1.790.82
ויטמין B5 (מ"ג)1.50.68
ויטמין B6 (מ"ג)0.370.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)478.15217.34
ויטמין C (מ"ג)6.93.14
ויטמין E (מ"ג)0.40.18
ויטמין K (מק"ג)7.53.41
סידן (מ"ג)320.89145.86
ברזל (מ"ג)5.282.4
מגנזיום (מ"ג)149.9168.14
זרחן (מ"ג)297.56135.25
אבץ (מ"ג)2.140.97
אשלגן (מ"ג)1,043473.89
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.430.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.40.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.430.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.430.2

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12% 10.9% 27.3% 49.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.17 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.