דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (כ- 20 לביבות בטטה וגבינה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות בטטה וגבינה אפויות
מעדן לאוהבי הבטטה
  • 1 קולפים את הבטטות ותפוח האדמה וחותכים לקוביות קטנות.
  • 2 מחממים במיקרוגל (בכלי אטום על עוצמה מרבית ל- 10 דקות) או בתנור (עטופים בנייר כסף לכחצי שעה) עד לריכוך כמעט מלא.
  • 3 מוציאים ומועכים (בעזרת מועך תפוח אדמה) לפירה גס.
  • 4 מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות. את הבצל מטגנים בשמן עד להזהבה קלה. מערבבים את כל המצרכים היטב.
  • 5 בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים בכל פעם כף מהתערובת, עם רווחים בין לביבה ללביבה. אופים כ- 20 דקות.
  • 6 מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים מעט ומפרידים בזהירות את לביבות הבטטה מהתבנית. מגישים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר כ- 5 דקות לפני סוף האפייה כפית פרמז`ן מגוררת על כל לביבה. ניתן לגוון עם הגבינות לפי הטעם. אם רוצים להפוף ליותר דיאטטי אפשר לוותר על הגבינות או להחליף בגבינות דלות שומן.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 6.3% 12.7% 72.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב