דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 208 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה ברוטב שמנת ברוקולי
שילוב מושלם בין שמנת לברוקולי
  • 1 להכין את הפסטה על פי הוראות היצרן.
  • 2 להרתיח בסיר מים וכשהם רותחים להוסיף את הברוקולי (אפשר להשתמש ישר בכל תכולת האריזה, למרות שלא חייבים את כל הכמות). כשהברוקולי מתרכך להעביר למעבד מזון, להוסיף את שמן הזית, השמנת לבישול, המלח, הבזיליקום, האורגנו והמים, ולערבל.
  • 3 לטגן את הבצל והערמונים בשמן במחבת עד להזהבה. להוסיף את הרוטב למחבת, להנמיך את האש ולהמשיך לערבב. להוסיף מעט מהמים של הפסטה/מים רותחים כדי שיהיה יותר נוזלי.
  • 4 לסנן את הפסטה, להוסיף לרוטב ולערבב עוד מספר דקות. להוריד מהאש ולהגיש חם!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לפזר מעל מעט גבינת פרמזן לפני ההגשה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון וטחינה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 9.3% 13.7% 74.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב