דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (כמספר המלפפונים)

  • מלפפון עם קליפה - 11 יחידות קטנות - סה"כ (572 גרם)
    10-12 מלפפונים קטנים ורזים
  • שמיר - 1/4 צרור - סה"כ (20 גרם)
  • עלי דפנה - 2 עלים
    לא חובה
  • מלח - 2 כפות שטוחות
  • פלפל ירוק חריף - יחידה בינונית (28 גרם)
  • שום - 3.5 שיניים
    3-4 שיניים חתוכות לפרוסות
  • פלפל אנגלי - 6 גרגירים שלמים
    לא חובה
  • מים - לפי הצורך

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מלפפונים חמוצים במלח
מלפפונים חמוצים בסגנון עיראקי
  • 1 לשטוף את המלפפונים ולהניח בצנצנת להכנת חמוצים.
  • 2 להוסיף את כל שאר המצרכים, ולמלא במים עד שיכסו את המלפפונים.
  • 3 להמתין 3-4 ימים ולהתענג על מלפפונים חמוצים מושלמים!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין גם מלפפונים בחומץ ולשלב במקום המים חצי צנצנת חומץ וחצי מים.

ציוד נדרש: צנצנת מתאימה לחמוצים (קטנה-בינונית).

הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל האנגלי. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית החמוצים על השיש.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.6% 2.4% 14.5% 73.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב