מצרכים למתכון
30 מנות/יחידות, 9 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
חטיף שטעים בכל מצב
- 1 במחבת קולים את השומשום למשך מספר דקות תוך כדי ערבוב. במקביל, במחבת נוספת גדולה ויציבה, מערבבים את הסוכרים, המים ותמצית הוניל, ומתחילים לחמם עד להמסה.
- 2 מוסיפים את הדבש עם הקינמון, ומתחילים לבשל מספר דקות עד לקרמול והסמכה של הנוזלים. חשוב לציין כי הנוזלים לא אמורים להיות סמיכים מאוד, הם אפילו ייראו לכם כמעט ולא סמיכים עד שתוסיפו את השומשום, הגרעינים והשקדים. לאחר הוספתם של אלו מערבבים על מנת שהם יהיו מצופים ומעבירים את התערובת הדביקה על גבי נייר אפייה משומן בתבנית.
- 3 משטחים את התערובת על נייר האפייה בגובה אחיד ומכניסים למקרר או להקפאה לפחות לחצי שעה. לאחר מכן חותכים את החטיפים ומנשנשים חטיפי פיצוחים מושלמים עם שומשום ודבש.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ניתן לשמור במקרר עד כשבוע ימים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.1% |
33.7% |
13.7% |
45.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב