מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 465 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אתם הולכים להתמכר לסלט הזה
- 1 קוצצים את הכרוב והמלפפונים לקוביות ואת הקייל לרצועות דקיקות, ומניחים בקערת הגשה.
- 2 טוחנים את כל מצרכי הרוטב במג`ימיקס.
- 3 מוזגים את הרוטב מעל הסלט בקערה (רק לפני ההגשה) ומערבבים היטב.
- 4 מכינים קריספי טורטיה: מגלגלים את הטורטיה צמוד צמוד, פורסים לרצועות דקיקות ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן). סלט אלוהי, כבר אמרתי?
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להוסיף 200 גרם חזה עוף בגריל פרוס לרצועות דקיקות. ניתן להגיש גם עם חטיף טורטיה תירס קנוי (ככה איך שהוא או מפורר מעל).
ציוד נדרש: מעבד מזון.
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטורטיה לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בשמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.3% |
32.4% |
14% |
42.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב