דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אתם הולכים להתמכר לסלט הזה

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 465 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 קוצצים את הכרוב והמלפפונים לקוביות ואת הקייל לרצועות דקיקות, ומניחים בקערת הגשה.
  • 2 טוחנים את כל מצרכי הרוטב במג`ימיקס.
  • 3 מוזגים את הרוטב מעל הסלט בקערה (רק לפני ההגשה) ומערבבים היטב.
  • 4 מכינים קריספי טורטיה: מגלגלים את הטורטיה צמוד צמוד, פורסים לרצועות דקיקות ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן). סלט אלוהי, כבר אמרתי?
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף 200 גרם חזה עוף בגריל פרוס לרצועות דקיקות. ניתן להגיש גם עם חטיף טורטיה תירס קנוי (ככה איך שהוא או מפורר מעל).

ציוד נדרש: מעבד מזון.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטורטיה לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בשמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)41790
חלבונים (גרם)12.04 2.59
פחמימות (גרם)368
מתוכן סוכרים (גרם)10.46 2.25
שומנים (גרם)27.9 6.01
מתוכם שומן רווי (גרם)4.67 1.01
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.080.02
כולסטרול (מ"ג)5.69 1.23
נתרן (מ"ג)1,007216.76
סיבים תזונתיים (גרם)9.76 2.1
מים (גרם)369.179.46
ויטמין A (מק"ג)374.4480.61
ויטמין B (מ"ג)4.080.88
ויטמין B1 (מ"ג)0.30.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.240.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.830.39
ויטמין B5 (מ"ג)0.870.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.620.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)229.4649.4
ויטמין C (מ"ג)162.835.05
ויטמין E (מ"ג)1.660.36
ויטמין K (מק"ג)713.03153.5
סידן (מ"ג)352.4975.89
ברזל (מ"ג)3.820.82
מגנזיום (מ"ג)115.7324.91
זרחן (מ"ג)260.6256.11
אבץ (מ"ג)1.810.39
אשלגן (מ"ג)997.97214.85
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.230.27
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.170.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.050.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.290.49
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.260.49

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.3% 32.4% 14% 42.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.72 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?