דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 345 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה קריספיים בתנור
תוספת קריספית מאוד לארוחה
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה (על קליפתם - לא לקלף) במים חצי בישול כך שלא יהיו רכים מדי, להוציא מהסיר ולקרר היטב. בינתיים, לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 2 לחתוך את תפוחי האדמה לרבעים ולסדר בתבנית פיירקס עם מעט מרווחים.
  • 3 לערבב בקערית את השמן עם התבלינים ובעזרת מברשת אפייה למרוח את השמן המתובל על כל תפוחי האדמה בתבנית מכל הצדדים (ניתן לעשות זאת גם ידנית עם כפפות).
  • 4 לאפות את תפוחי האדמה המתובלים בתנור שחומם מראש למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה יפה. מתקבלים תפוחי אדמה קריספיים בתנור שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לאפות גם בתבנית אפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 11.8% 8.6% 71.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב