דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (יוצאת צנצנת בינונית))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטו בזיליקום ואגוזים
הרבה יותר בריא להכין פסטו לבד בבית
  • 1 לשטוף היטב את עלי הבזיליקום והפטרוזיליה (יש להפריד את העלים לפני), ולהניח במעבד המזון.
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים למעבד המזון ולטחון היטב עד לקבלת ממרח במרקם הרצוי.
  • 3 תוך כדי הטחינה ראו אם יש צורך להוסיף עוד שמן זית (זהירות - שהפסטו לא ייצא מר) או עוד בזיליקום. לתקן טעמים לפי הצורך והטעם.
  • 4 להעביר אל צנצנת זכוכית אטומה, להוסיף מעט שמן זית מעל ולשמור במקרר. מתקבל ממרח פסטו בזיליקום ואגוזים מושלם וללא חומרים משמרים שכדאי לאמץ!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תערובת האגוזים יכולה להיות גם קלויה. מומלץ להגיש לצד פרוסת לחם וגם לעשות שימוש כרוטב לפסטה בתוספת שמנת או כציפוי לדג סלמון בתנור עם שברי פיסטוקים.

ציוד נדרש: מעבד מזון איכותי או בלנדר מוט.

המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי (שחקו איתם עד שתגיעו לטעם הרצוי).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 60.6% 12.1% 21.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.82 (2.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב