מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 346 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- קישואים - 4 יחידות גדולות - סה"כ (1.16 ק"ג)
- בצלים - 2 יחידות גדולות - סה"כ (644 גרם)
- גזרים - 4 יחידות גדולות ללא קליפה - סה"כ (952 גרם)
- פלפלים אדומים - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (370 גרם)
- שום - 5 שיניים
- עגבניות - 5 יחידות בינוניות - סה"כ (860 גרם)
- שמן קנולה - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
- פפריקה - כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ממרח ירקות מושלם
- 1 לטגן קלות את הקישואים בסיר במעט מהשמן.
- 2 לטגן את הבצל עד להזהבה קלה במעט מהשמן ולהוסיף לסיר עם הקישואים.
- 3 לטגן את הגזרים במעט מהשמן הנותר, להוסיף את הפלפלים האדומים, השום, העגבניות והתבלינים, לערבב היטב, להוסיף לסיר עם הקישואים ולבשל כ- 40 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים.
- 4 לטחון הכל במעבד מזון, להעביר לכלי סגור ולשמור במקרר.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר לחלק למנות ולהקפיא.
ציוד נדרש: מעבד מזון.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון וטחינה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.5% |
24.2% |
8.3% |
54% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב