דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט סלק אדום
טעים וקל להכנה
  • 1 להרתיח את הסלק במים עד לריכוך (למי שלא רוצה להתעסק עם בישול, יש לקנות בכל סופר שקית אטומה של סלק מבושל).
  • 2 לסנן ולקרר.
  • 3 לחתוך את הסלקים לקוביות, לקצוץ את הפטרוזיליה, להוסיף את כל שאר המצרכים ולערבב היטב.
  • 4 לשמור במקרר.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים ומיץ הלימון במתכון לפי הטעם האישי (אצלנו אוהבים את הסלט הזה חמוץ).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 27% 8.7% 53.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב