דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 162 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מריטוצו - לחמניות איטלקיות ממולאות קרם וניל מפנק
מריטוצו: הלחמניות המתוקות הטעימות בעולם
  • 1 בקערת המיקסר עם וו לישה מערבלים את הקמח, השמרים, הסוכר, הביצים והחלב, עד לקבלת בצק. ברגע שהתקבל בצק אחיד מתחילים להוסיף את החמאה בהדרגה, וממשיכים ללוש עוד כ- 10 דקות. לקראת סיום הלישה מוסיפים את המלח ומערבלים עד שמתקבל בצק אחיד וגמיש.
  • 2 מעבירים את הבצק לתפיחה של לילה במקרר על מנת שיהיה לנו נוח יותר לעבוד איתו (ניתן גם להתפיח במשך שעה וחצי-שעתיים בחוץ אם אין זמן).
  • 3 מחלקים את הבצק לכדורים שווים (כ- 50 גרם לכדור), מכסים ומתפיחים במשך כשעה עד להכפלת הנפח.
  • 4 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות, מברישים את הכדורים בביצה הטרופה עם החלב ואופים בתנור למשך כ- 15-20 דקות.
  • 5 בזמן האפייה מכינים את סירופ הסוכר ומצננים. לאחר האפייה מברישים את המאפים בסירופ הסוכר ומצננים.
  • 6 מכינים את קרם הוניל: מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר ופודינג הוניל עד לקבלת קצפת יציבה. חוצים את הלחמניות לרוחב וממלאים בהמון קרם וניל, מיישרים ומקשטים באבקת סוכר. מתקבלות לחמניות מריטוצו איטלקיות נדירות!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

אם הייתם באיטליה ולא אכלתם מריטוצו איטלקי - כאילו לא הייתם באיטליה!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.1% 10% 66.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב