מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגיות הודיות מסורתיות וטעימות להפליא
- 1 מערבבים את קמח החומוס עם אבקת הסוכר (טיפ: לסנן את קמח החומוס ואבקת הסוכר כדי שלא ייווצרו גושים), מוסיפים את ההל, אבקת האפייה והחמאה, ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד ורך.
- 2 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
- 3 יוצרים מהבצק עיגולים, מסדרים אותם בתבנית עם נייר אפייה ומדביקים באמצע מעט פיסטוקים (לוחצים מעט עם האצבע).
- 4 אופים בתנור למשך כ- 15 דקות או עד שהעוגיות מוכנות ומניחים בצד לצינון. מתקבלות עוגיות ננקטאי הודיות שאתם חייבים לנסות!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
לאחר שהעוגיות מתקררות ניתן לפדר אבקת סוכר.
את עוגיות הננקטאי סבתי היתה מכינה בכל אירוע חגיגי - אלה עוגיות ידועות בכל רחבי הודו וקשה לשכוח את טעמן.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.9% |
35.7% |
12.1% |
46.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב