דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 341 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ירקות בקארי מהמטבח ההודי
מתכון ירקות בקארי אותנטי מהמטבח ההודי
  • 1 מחית קארי ביתית: מכניסים את כל מרכיבי מחית הקארי למעבד המזון וטוחנים עד למרקם משחתי וחלק. ניתן לשמור בצנצנת במקרר לשימושים הבאים.
  • 2 טיפול הירקות: את הכרובית יש להשרות במים ומלח למשך כחצי שעה.
  • 3 מחממים את השמן במחבת על להבה בינונית, מוסיפים כף גדושה של מחית קארי ומחממים עד שכל חלל המטבח מתמלא בארומה הנעימה. מוסיפים את הכרובית ומפזרים קורט מלח גס.
  • 4 לאחר כ- 5 דקות מוסיפים את קוביות הדלורית ושוב קורט מלח מעל, ומשאירים על אש בינונית למשך כ- 5 דקות. מוסיפים את הפלפל החריף וחלב הקוקוס, מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש עד שהירקות רכים ומבושלים.
  • 5 מקשטים את התבשיל בעלי כוסברה ובצל סגול, ומגישים מנת ירקות בקארי מושלמת שהכי כיף לאכול לצד אורז לבן חם מהסיר!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון ומחבת עמוקה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. את זרעי הכוסברה ניתן לטחון לבד במכתש ועלי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.2% 45.6% 8.5% 36.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.01 (1.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב