דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרלינים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פרלין שוקולד לבן במילוי מוס תותים
פרלינים ממכרים במיוחד
  • הכנת מוס התותים:
  • 1 ממיסים את אבקת הג`לי עם המים הרותחים, מערבבים היטב ומניחים בצד כ- 10-15 דקות עד שהתערובת מצטננת לטמפרטורת החדר.
  • 2 מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה אך לא חזקה מדי.
  • 3 ממיסים את השוקולד הלבן ומקפלים בעדינות אל תוך הקצפת.
  • 4 חותכים את התותים לקוביות בינוניות (כמו של סלט ירקות), מוסיפים אל הקצפת יחד עם הג`לי שהתקרר ומקפלים בעדינות לתערובת אחידה.
  • 5 מניחים במקרר ובינתיים עוברים לשלב הבא.
  • הכנת הפרלינים:
  • 1 ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל כדקה בפולסים של 30 שניות בכל פעם.
  • 2 מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
  • 3 בעזרת כפית מכניסים את השוקולד לתוך תבניות סיליקון שמחולקות לצורות קטנות (בערך בקוטר 4 ס"מ). מצפים את התחתית והדפנות בשכבה דקה של שוקולד (אך לא דקה מדי). בכל פעם שהשוקולד בקערה מתקשה לנו, נכניס אותו לעוד כמה שניות למיקרוגל כדי שיהיה נוח לעבודה).
  • 4 לאחר 1-2 דקות כשהשוקולד מתקשה, ממלאים במוס שהכנו מראש ומכניסים למקפיא לשעה.
  • 5 שוב מכסים בשוקולד לבן, מחכים כ- 2 דקות שהשוקולד יתקשה, מפרידים את השוקולד מהתבנית בזהירות ומוציאים אותו, מניחים בכלי אטום (חשוב מאוד על מנת שלא יספוג לחות ויזיע) ושומרים במקרר.
  • 6 תיהנו חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט את הפרלינים איך שאוהבים.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה והקצפה. המתכון הזה מתאים לא רק לעונת התותים, אלא ניתן להמיר אותם בכל פרי אהוב אחר שבעונה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 41.1% 4.9% 53.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב