מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת אסיאתית טעימה לכל ארוחה
- 1 לחמם את רוטב הטריאקי ורוטב הסויה בסיר.
- 2 לסנן את השעועית הירוקה מהמים ולהוסיף לבישול ברוטב.
- 3 להוסיף את השומשום, לערבב מעט ולבשל כ- 10 דקות על אש בינונית.
- 4 להגיש חם ובתיאבון
ניתן להשתמש בשעועית ירוקה מוקפאת, ב- 2 קופסאות שימורים של שעועית ירוקה או בשעועית ירוקה טרייה שעברה חליטה במים חמים וסוננה).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.1% |
17.1% |
15% |
52.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב