דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שעועית ירוקה ברוטב טריאקי ומלא שומשום
שעועית ירוקה ברוטב טריאקי ומלא שומשום
תוספת אסיאתית טעימה לכל ארוחה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את רוטב הטריאקי ורוטב הסויה בסיר.
  • 2 לסנן את השעועית הירוקה מהמים ולהוסיף לבישול ברוטב.
  • 3 להוסיף את השומשום, לערבב מעט ולבשל כ- 10 דקות על אש בינונית.
  • 4 להגיש חם ובתיאבון חיוך

ניתן להשתמש בשעועית ירוקה מוקפאת, ב- 2 קופסאות שימורים של שעועית ירוקה או בשעועית ירוקה טרייה שעברה חליטה במים חמים וסוננה).

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)10482
חלבונים (גרם)3.99 3.14
פחמימות (גרם)1411
מתוכן סוכרים (גרם)1.55 1.22
שומנים (גרם)4.55 3.58
מתוכם שומן רווי (גרם)0.69 0.54
נתרן (מ"ג)153.49120.86
סיבים תזונתיים (גרם)4.01 3.16
מים (גרם)89.2270.25
ויטמין A (מק"ג)3527.56
ויטמין B (מ"ג)1.050.83
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.610.48
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B8 (מק"ג)10078.74
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3325.98
ויטמין C (מ"ג)9.77.64
ויטמין E (מ"ג)0.450.35
ויטמין K (מק"ג)1612.6
סידן (מ"ג)48.237.95
ברזל (מ"ג)0.650.51
מגנזיום (מ"ג)1814.17
זרחן (מ"ג)2922.83
אבץ (מ"ג)0.250.2
אשלגן (מ"ג)146114.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.91.49
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.691.33
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.1% 17.1% 15% 52.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.