דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כממרח לסנדוויץ` או אפילו כמטבל

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 לחצות את הפלפלים האדומים, להסיר את הגרעינים, להניח אותם על תבנית עם נייר אפייה ולאפות בתנור למשך כחצי שעה עד שהם רכים וקלויים.
  • 3 להוציא את הפלפלים האדומים מהתנור, לקרר ולקלף את הקליפה. לקילוף קל של הפלפלים אפשר להכניס אותם חמים לשקית ואז לשקשק - זה יגרום להם להתקלף בקלות.
  • 4 לטחון במעבד מזון את הפלפלים הקלויים ביחד עם השום ושאר המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק. מתקבל ממרח פלפלים אדומים קלויים מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במידה ולא מחסלים את כל הממרח באותו הרגע - יש לשמור את הממרח בצנצנת זכוכית מעוקרת במקרר עם מעט שמן זית מעל עד כ- 4 ימים.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ליטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)5748
חלבונים (גרם)1.25 1.06
פחמימות (גרם)97
מתוכן סוכרים (גרם)4.93 4.16
שומנים (גרם)2.54 2.15
מתוכם שומן רווי (גרם)0.39 0.33
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
נתרן (מ"ג)177.26149.58
סיבים תזונתיים (גרם)1.42 1.2
מים (גרם)104.9388.55
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)163.18137.7
ויטמין B (מ"ג)1.10.93
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.560.47
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.30.26
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.0715.25
ויטמין C (מ"ג)191.3161.43
ויטמין E (מ"ג)1.841.55
ויטמין K (מק"ג)5.84.9
סידן (מ"ג)16.7114.1
ברזל (מ"ג)0.590.5
מגנזיום (מ"ג)12.1410.24
זרחן (מ"ג)25.521.52
אבץ (מ"ג)0.180.15
אשלגן (מ"ג)199.99168.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.2% 18.3% 9% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.